Om oss

Icopal Entreprenad AB är det ledande takentreprenadföretaget i Sverige. Vårt arbetsområde är Södra Sverige.

Verksamheten omfattar tätskikts- och brandskyddsentreprenader. Entreprenadarbetet drivs från något av våra nio lokalkontor tillsammans med ett 150-tal montörer.

Vårt engagemang i branschen omfattar förutom medlemskap även styrelsearbete i ett flertal organisationer.

Icopal Entreprenad är ett helägt dotterbolag till BMI Group som är en kombination av Braas Monier och Icopal. BMI Group har mer än 165 års erfarenhet av taktäckning och är Europas största tillverkare av låglutande- och branta tak samt takavvattning.

Vår affärsidé

"Att vara en av de ledande aktörerna inom området att skydda byggnaders klimatskärm. Verksamheten ska omfatta tätskikt och brandskyddsentreprenader. Uppdragen ska utföras med kundernas fulla förtroende och med en lönsamhet som bidrar till företagets utveckling och fortlevnad."

Om BMI Group

BMI Sverige är, med över 165 års erfarenhet, den svenska marknadens ledande tillverkare av tak, tätskikt och övriga system som fungerar som  ett yttre skal och skyddar byggnader mot vatten, fukt och radon.

Vi erbjuder innovativa tak och tätskiktslösningar, anpassade för nya sätt att leva och arbeta på. Våra tak ger, förutom skydd, sinnesro för arkitekter, takläggare, fastighetsägare och husägare tack vare produkter i världsklass och generösa garantier.

Image
BMI Group

Våra avdelningar

Entreprenadarbetet drivs från något av våra nio lokalkontor tillsammans med ett 150-tal montörer i Sverige. Hitta ditt närmsta kontor nedan.